Kjære medlemmer og besøkende av togleder.no

Aller først vil jeg ønske dere velkommen til våre nye egenproduserte hjemmesider. Sidene er under stadig utvikling, og det er vår målsetning at de nye sidene skal bli en viktig kanal for kommunikasjonen med både medlemmer og besøkende.

Vi vil legge inn mer innhold framover, så det er bare å sjekke innom med jevne mellomrom.

Vi har delt siden inn i nyheter og blogg. Nyhetene fungerer som på den gamle hjemmesiden, mens blogg-delen er til for at vi kan dele tanker mindre saker som kanskje ikke fortjener førstesideoppslag.

Vi har også åpnet for kommentarer til hver sak. Det er fritt fram for alle å kommentere, men ettersom vi foreløpig ikke har innlogging på siden, må alle kommentarer modereres av oss før de blir gjort offentlig.

Hvorfor har vi laget nye hjemmesider?

Selv om vi har hatt bra hjemmesider før, har vi hatt utfordringer når det gjelder selve publiseringsløsningen som vi har måttet bruke. Nå har vi gått over til en åpen publiseringsløsning som heter WordPress, som gjør at vi har total kontroll over innholdet på siden. Dette betyr også at vi kan endre layout etter eget ønske, noe som ikke var mulig tidligere.

Det er nå så enkelt å poste innhold på siden for alle oss i styret, at vi håper å kunne gi dere langt hyppigere og bedre oppdateringer her på togleder.no

Så hva syntes dere? Bruk gjerne kommentarfeltet under til å gi oss tilbakemelding på den nye hjemmesiden.