Koronapandemien er så smått på hell. Tallene for nye smittede og sykehusinnleggelser går nedover, mens antallet vaksinerte går motsatt vei. Da passer det godt at vi i år har planlagt å gjennomføre vår tradisjonsrike toglederkonferanse på høsten!

Tid og sted

Årets arrangement går av stabelen i Drammen, ved det relativt nye hotellet Quality Hotel River Station (som Bane NOR Eiendom naturligvis har oppført).

Tidspunktet er fra onsdag 17. november klokken 12:00 til torsdag 18. november klokken 15:00. Det blir servert lunsj ved ankomst på hotellet klokken 12:00.

Last ned invitasjonen i PDF-format her.

Program

Fullstendig program for årets kurs vil bli publisert senere. I mellomtiden kan man følge med på vårt Facebook-arrangement hvor nye gjester og foredragsholdere annonseres fortløpende. Og selv om programmet enda ikke er helt ferdig, så kan vi trygt røpe at det tradisjon tro vil inneholde en balansert miks av informasjon fra fagforeningen, togleder-faglig innhold, samt innslag fra ledelsen i Bane NOR.

Det blir naturligvis også mye tid til hyggelig sosialisering, felles middag og eventuell egentid mellom slagene.

Påmelding og frist

Arrangementet er i sin helhet gratis for yrkesaktive medlemmer i Norsk toglederforening. Deltakelse på kurset gir også rett til permisjon med lønn. Meld deg på ved å sende epost til kasserer Henning Helgesen (helhen@banenor.no).

Siste frist for påmelding er onsdag 1. september klokken 12:00.

Ikke medlem, men kunne tenke deg å delta? Ikke noe problem: Hvis du er togleder, har vært togleder eller er i utdanning til å bli togleder, så er du hjertelig velkommen til å melde deg inn her: togleder.no/bli-medlem!

KORT SPASERTUR: Hotellet er i umiddelbar gangavstand til Drammen stasjon. Selv ikke togledere pådrar seg lyskestrekk på en så kort spasertur! FOTO: ALEXANDER JANSSEN / DRM24