Hei alle sammen

Mandag var jeg for andre gang i år på jernbaneskolen for PTT, og denne gangen virket teknikken som den skulle. Jeg må virkelig berømme simulatorinstruktørene for den jobben de gjør med å utarbeide og gjennomføre scenariene på, til tross for at teknikken til tider svikter (forrige gang jeg skulle ha PTT slo togradioen seg vrang, og vi fikk derfor ikke gjennomført en eneste øvelse). Både simulatorøvelsene og teoridelen var lærerike og gode i år, og jeg håper virkelig det blir rom for to dager simulatortrening til neste år.

Ellers nærmer sommeren seg med stormskritt. I hele juli skal jeg jobbe operativt, og jeg tar deretter sommerferie de tre første ukene i august. Som dere kjenner til arbeides det for fullt i prosjektet som ser på framtidig struktur på trafikkstyringsfunksjonen (dvs. antall og lokalisering av togledersentraler). Vi forventer å motta en foreløpig rapport fra arbeidsgruppa siste uke i juni, og det skal bli svært spennende å se deres anbefaling.

Denne uka er det begrenset med tid til foreningsarbeid for undertegnede, ettersom jeg i tillegg til PTT på mandag, også skal jobbe operativt fredag, lørdag og søndag.

Til sist vil jeg benytte anledningen til å ønske dere alle en riktig god sommerferie, og takke for samarbeidet så langt i år!