Kjære medlemmer.

Sist onsdag fikk Roger og jeg en presentasjon av en tidlig versjon av det nye dataverktøyet for distribusjon av kunngjøringer (FIDO). Verktøyet kjører i en standard nettleser, og vi var begge relativt godt fornøyd med det vi fikk se. Nye arbeidsverktøy gir muligheter for å endre de etablerte arbeidsrutiner og metoder. Det er derfor viktig at FIDO-verktøyet ikke bare erstatter dagens manuelle rutiner, men at man også ser på hvilke muligheter verktøyet gir for nye måter å organisere arbeidet på. Det vil bli presentert nye versjoner av FIDO hver tredje uke. Vi vil derfor kunne følge utviklingen tett fremover, slik at systemet blir så bra som mulig.

Vi har nå også mottatt svar på våre krav til endringer av påføringene på dagsgrafene fra TPS-systemet. Kort sagt vil en del endringer gjøres raskt, mens andre endringer vil ta lengre tid å gjennomføre. Noen av de foreslåtte endringene vil ikke bli gjennomført. Vi vil informere nærmere om dette i en egen sak.

Denne uka er det foreningsarbeid tirsdag, onsdag og torsdag. Fredag må jeg ta fri ettersom jeg skal arbeide operativt på søndag.

Jeg vil til sist oppfordre deg til å abonnere på oppdateringer på togleder.no ved å legge inn epostadressen din på høyre side. Du vil da motta epost når vi legger ut nye saker her på hjemmesiden.