Kjære medlemmer

Etter en ukes ferie var det godt å komme i gang med foreningsarbeidet igjen. Heldigvis hadde jeg ingen møter hverken mandag, tirsdag eller onsdag denne uka, og har derfor fått god tid til å komme a jour etter ferien.

Torsdag er det FIDO-kurs for undertegnede, og det betyr at nestleder Fredrik Smeby har fått æren av å utføre sitt første tjenesteoppdrag ved å reise til Trondheim for å delta på møte i GSM-R forum. Fredag er det forhandlingsmøter i Oslo om nytt personalreglement og tilpasningsavtale til Hovedavtalen. Spennende!

Jeg håper dere alle har sett denne saken. Her har det allerede meldt seg flere gode kandidater, men fortvil ikke dersom du ønsker å delta men ennå ikke har sendt epost til sikkerhet@togleder.no for å melde din interesse. Svarfristen er nemlig ikke før 22. april.

En annen god nyhet er at vi nettopp har fått to nye medlemmer ved TSS Bergen, og dermed er oppe i hele fem medlemmer i der. Dette viser at det langsiktige arbeidet med å rekruttere medlemmer fra hele landet bærer frukter, selv om vi fremdeles savner medlemmer i Stavanger og Narvik…