Kurset avholdes ved hotell Tollboden i Drammen

Kjære medlemmer

Som kjent ble vi nødt til å avlyse vårens kurs på grunn av overhengende streikefare i Bane NOR. Men siden den tid har mye nytt skjedd, og vi har derfor et stort ønske om å samles til et nytt, fullverdig kurs på høsten i stedet. Dette kurset vil være en anledning til å ta opp høyaktuelle saker som f.eks. den nye tariffavtalen vår, Spekter-systemet, lønnssystemet i Bane NOR og ikke minst faglig innhold. Det vil også som vanlig bli masse tid til hyggelig sosialt samvær med kollegaer fra hele landet.

Høstens kurs vil strekke seg over to dager, fra onsdag 12. september kl. 12.00 (oppmøte før lunsj) til torsdag 13. september kl. 14.00 (avreise etter lunsj) og avholdes ved Clarion Hotell Tollboden i Drammen. Dette er et flott hotell som ligger kun 5 minutter i gangavstand fra Drammen stasjon. Fra Oslo lufthavn Gardermoen går det 3 direkteavganger med NSB til Drammen hver time, og reisetiden med tog er 59 minutter. Utgifter i forbindelse med reise og opphold dekkes som ordinært av foreningen, og kurset gir rett til permisjon fra jobb med full lønn (bruk kode 610). Send påmelding per mail til kursansvarlig Ann-Cathrin Evensen, og senest innen mandag 13. august. I etterkant av påmeldingen vil du få tilsendt et deltakerbevis som kan legges ved permsøknaden for dokumentasjon. For dere som kommer langveisfra kan det være lurt å ta kontakt med lokalt tillitsvalgt for å arrangere felles reisefølge.

Vi gleder oss veldig til å møtes igjen i høst, og tror årets kurs vil bli interessant og lærerikt for alle våre medlemmer. Nærmere oversikt over temaer og gjester kommer på en senere anledning.

Avslutningsvis er det en glede å kunne ønske alle sammen en riktig god sommer, og ikke minst en lang og avslappende – og i hvert fall i mitt tilfelle – lenge etterlengtet sommerferie.