Hovedmeny

delta_logo

NTF blir medlem i Delta

 

En historisk dag for Norsk toglederforening

9. desember 2015 godkjente Deltas hovedstyre opptak av Norsk toglederforening og i alt 16 andre tidligere STAFO-foreninger som nye medlemsorganisasjoner (MO-er) i Delta. Dette betyr at NTF senest fra 1. juli 2016 blir en del av Delta-fellesskapet. Fra samme dato blir hvert enkelt medlem i NTF også individuelt medlem i Delta.

Dette er en historisk dag for Norsk toglederforening. Som medlemsorganisasjon i Delta blir vi del av et sterkt fellesskap. Vi blir nå medlem i en organisasjon som gir både medlemmer og tillitsvalgte nye muligheter og tjenester. Samtidig er Delta en ledende aktør innen norsk fagbevegelse, med tydelige visjoner og politikk. Dette inspirerer oss alle i det videre arbeidet for medlemmenes beste.

Les mer på Deltas hjemmeside

 

,

2 Responses to NTF blir medlem i Delta

  1. Roger 10/12/2015 at 16:06 #

    Er sikker på at det vil vise seg å være en klok og god beslutning. Med tanke på omstillingen som kommer i nær fremtid føles det godt å vite at man er medlem i et helprofesjonelt forbund med alle tenkelige ressurser.

  2. Jens Heiberg 10/12/2015 at 17:20 #

    Nemlig.

    Og bare så det er ikke er noe tvil: Vi skal fremdeles fastsette vår egen kontingent selv.

Legg igjen en kommentar

Takk for at du vil bidra. Vi vil ikke ha trakassering, trusler, personangrep, eller hatske meldinger på togleder.no. Vi forbeholder oss også retten til å slette kommentarer som ikke holder en saklig og respektfull tone..