Hovedmeny

Bjørn Kristiansen (55) er ansatt som trafikkdirektør

Han var direktør for NSB Gods i 1994-1998, styreformann og senere adm.dir. i BaneTele i perioden 2002-2007.

Bjørn Kristiansen har lang ledererfaring fra flere større selskaper. Han har arbeidet med ledelse, markedsføring, logistikk og IT. Han er utdannet ingeniør fra Oslo tekniske skole i 1977 og sivilingeniør fra University of Idaho i USA i 1981.

Bjørn Kristiansen er nå deleier, partner og ansvarlig for forretningsutvikling og salg i selskapet Worksoft AS. Fra 2002 til 2007 var han styreformann og senere adm.direktør i BaneTele AS. Tidligere har han hatt lederstillinger i Posten, Norgestaxi og i rederiet Fred.Olsen &co. Mest kjent fra jernbanerelatert virksomhet er han fra sin tid som konserndirektør i daværende NSB Gods i perioden 1994 til 1999. Bjørn Kristiansen er også styreleder i arbeidet med NEW-corridor som er en utvikling av en mulig ny transportkorridor mellom USA og Kina via Narvik Havn og Ofotbanen.

Kristiansen vil være på plass i sin nye jobb så snart som mulig.

No comments yet.

Legg igjen en kommentar

Takk for at du vil bidra. Vi vil ikke ha trakassering, trusler, personangrep, eller hatske meldinger på togleder.no. Vi forbeholder oss også retten til å slette kommentarer som ikke holder en saklig og respektfull tone..